0

П омощник на американски сенатор демократ беше уволнен, след като в мрежите се появи видеоклип, на който той прави секс друг мъж в историческа зала на Сената. 

Видеото, публикувано първоначално от Daily Caller, се завъртя в социалните мрежи и показа двама мъже, които се съвокупляват без свян. Единият от двамата любовници е Айдън Маезе-Черопски - асистент на демократа Бен Кардин.

От кабинета на сенатора на Демократическата партия заявиха за Politico, че развратникът вече не работи в Сената. Започнало е разследване, съобщиха от полицията. 

Айдън Маезе-Черопски коментира изцепката си в Linkedin: “Обичам работата си и никога не бих пренебрегнал мястото, където я върша, въпреки че моите действия показват лоша преценка”. 

Така наречената „съдебна“ зала в Сената е известна с това, че е домакин на изслушванията на комисията за атентатите от 11 септември, а също и с изслушването на бившия директор на ФБР Джеймс Коми за Доналд Тръмп през 2017 година. Освен това през 2001 г., малко след атаките от 11 септември, тогавашният лидер на мнозинството в Сената Том Дашъл получи писмо с антракс.