0

М ъж купи самолетни билети в първа класа за себе си и най-добрия си приятел, а набута жена си да лети в икономична. Това стана ясно от разказа й в Reddit.

Тя споделя, че съпругът й всяка година пътува в чужбина с най-добрия си приятел заради спортни събития, а с нея не е ходил на пътешествие от много време.

Жената разказва още, че тази година съпругът й я поканил да отиде с него и приятеля му, тъй като са решили да посетят нова дестинация.

Той й казал, че ще покрие всички разходи около пътуването. Тя съответно приела поканата на мъжа си, но била изключително потресена, когато отишли на летището и разбрала, че е набутана в икономична класа да пътува сама, докато той се шири удобно в първа.

„Той плати билета ми и всичко останало, тъй като съм майка, стоя си вкъщи, не работя. Децата бяха оставени при майка ми. Скарах се с него за това и той първо отказа да обсъждаме въпроса, след което, когато спорът се разгорещи, той извика „ПЛАТИХ И ТВОЯ БИЛЕТ!!! ТОВА НЕ ЛИ Е ДОСТАТЪЧНО???“. Но мъжът й обаче не спрял дотук. Той й обяснил как трябва да спре да се държа като „кралска особа“ и, че икономичната класа й подхожда, тъй като не работи.

Жената споделя, че думите му много я разстроили и тя се разплакала. Отказала да се качи на самолета и отишла да си вземе децата, а него зарязала на летището.

Мъжът й обаче се прибрал 3 часа по-късно, вече осъзнал постъпката си.

А най-добрият му приятел изпратил съобщение на съпругата, в което й обяснил, че точно заради подобни изпълнения мъжът й не я взимал никъде със себе си и току-що тя доказала тезата му, предаде mirror.co.uk.