0

Н ово разтърсващо видео показва част от ужаса при нападението на „Хамас“ на 7 октомври, след което започна кървавият конфликт в Палестина. Клипът по-долу разкрива как пленени жени войници, покрити с кръв и заобиколени от убити техни другари, са заплашени с изнасилване.

Норвегия ще признае Палестина на 28 май

Кадри от боди камера на въоръжените мъже от „Хамас“ запечатва момента, в който младите жени, служещи в базата „Нахал Оз“ извън ивицата Газа, са закопчани с белезници и притиснати към стената, докато са все още по пижами.

ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЯ СРЕЩУ ЧОВЕЧЕСТВОТО: Международният съд поиска Нетаняху да бъде арестуван! (ВИДЕО)

В отвратителното видео може да се чуе как терористите злорадстват и разкриват плановете си за сексуално насилие над войниците.

„Ето ги момичетата, които могат да забременеят“, казва един от бойците.

„Толкова си красива“, добавя друг.

YouTube

Петте жени все още са в лапите на терористичната група в Газа. Те бяха идентифицирани като Лири Албаг, Карина Ариев, Агам Бергер, Даниела Гилбоа и Наама Леви.

Бащата на Бергер, Шломи, каза пред The ​​Post, че не може да си представи какво е чувството за 19-годишната му дъщеря да се изправи пред тези заплахи, докато е заобиколена от десетки въоръжени мъже.

YouTube

Шломи каза, че той и другите родители на пленените млади жени са подкрепили решението видеото да бъде пуснато публично, за да се окаже натиск върху ръководството на Израел да преговоря за осигуряване на освобождаването на заложниците в Газа.

Жените са сред около 100-те заложници, останали в плен на „Хамас“ повече от седем месеца.