0

З рител бе тежко ранен по време на рок концерт, след като певец се хвърли в тълпата. Инцидентът прати в болница млада жена с травма на гръбначния стълб.

Вокалист на австралийската пънк група Trophy Eye реши да се хвърли в публиката в Ню Йорк още на първата песен, съобщава 9 News. Концертът моментално е прекъснат, тъй като момиче е сериозно ранено след скока на певеца.

Извикана е линейка и момичето е хоспитализирано. Нейни роднини споделят, че е претърпяла тежка операция и й предстои дълго възстановяване. Ще се наложи след изписването й от болница да посещава рехабилитационен център.

В съобщение, публикувано в X (бившия Twitter), музикалната група сподели, че е „наистина разкъсана“ от този инцидент . „Тази ситуация ни разтърси до основи и молим за търпение, докато се опитваме да помогнем на Бърд в този труден момент. Моля, бъдете с Бърд в мислите си“, добавиха членовете на Trophy Eyes.

След злополуката е открита благотворителна сметка в помощ на пострадалата млада жена. Австралийската група е внесла 5000 долара, а до момента са събрани близо 52 000 долара. Сумата ще се използва за изплащане на медицинските разходи и предстоящото възстановяване.