0

И нфарктна ситуация преживява пишман милионер. Вместо да се радва на пачките, той трябва да си оскубе косите от яд.

Победителят в тотоиграта EuroMillions пропуска огромната награда от 1 милион паунда.

Собственикът на печелившия фиш имаше краен срок 27 септември да стане милионер.

Анди Картър, старши съветник на лотарийната игра, каза: „За съжаление, мога да потвърдя, че притежателят на билета се е явил в рамките на крайния срок, за да поиска своята награда и сега за съжаление е пропуснал тази значителна сума пари”.

Невзетата дума ще се добави към 30-те милиона паунда, събирани всяка седмица за проекти, финансирани от Националната лотария, уточнява The SUN.

При всички тегления на Националната лотария играчите имат 180 дни (около шест месеца) от деня на тегленето, за да потърсят наградата си , ако имат печелившия билет.

Всички награди, които не получат валидно искане след 180 дни, както и всички лихви, които са спечелили, се добавят към £30 милиона, събирани всяка седмица за проекти, финансирани от Националната лотария.

Това идва като вест, след като един късметлия, притежател на единичен билет, грабна колосалните £5,2 милиона в тегленето на Националната лотария тази седмица в средата на седмицата.

Както при всички големи награди, искът сега ще премине през процес на валидиране, който включва проверки, за да се гарантира, че Правилата и условията на игрите са спазени и целостта на Националната лотария е защитена.

След валидиране наградата ще бъде изплатена на среща с един от съветниците на Camelot Winners.

След като билетът бъде валидиран и платен, притежателят на билета ще реши дали да стане публичен и да сподели своите новини.

Новината идва преди тегленето на EuroMillions в петък вечер, където се очаква огромен джакпот от £112 милиона.

Един единствен победител би бил по-богат от звездата от "Хари Потър" -  Даниел Радклиф , който струва колосалните £92 милиона според списъка на богатите на The Sunday Times.

Той също така веднага ще стане 12-ят най-голям победител в EuroMillions на Обединеното кралство за всички времена.

Анди Картър, старши съветник на печелившите в Националната лотария, каза: „Страхотна новина е, че този прекрасен джакпот от Лото вече е потърсен. Септември беше невероятно късметлийски месец за играчите на Лото , невероятните 11 милионери от Лото досега са направени.

„Сега ще съсредоточим усилията си върху подкрепата на победителя чрез процеса на искане, така че той да може да започне да се наслаждава на своята променяща живота победа.“