0

И талианска козметичка нае частен детектив да събере слюнка от сламка, използвана от наследница на фамилията Ламборгини, за да докаже, че е внучка на основателят на компанията. 

35-годишната Флавия Борзоне е съдена от сина на Тонино Ламборгини за клевета, след като тя публично заяви, че той е спал с майка й и е неин истински баща. 

Борзоне, козметикчка от Неапол, твърди, че Тонино Ламборгини, син на основателя на автомобилния концерн Феручио Ламборгини, се е запознал с майка й - оперната певица Розалба Колосимо в края на 80-те години. Ламборгини спрял и предложил на красавицата да я откара с колата си до Колосимо, докато чакала автобус в Милано. Розалба и Тонино започнали да се срещат, а любовната им афера през 1988 г. се родила Флавия Борзоне. 

Историята става публична през 2019 г. и е подета от клюкарските списания и вестници в Италия. Флавия пък е изправена пред тежка съдебна битка, в която трябва да докаже, че е свързана със семейство Ламборгини. Така Борзоне наема частен детектив, който преравя кошчето за боклук на певицата Елетра Ламборгини - дъщеря на Тонино, за да открие материал за ДНК проба за генетични изследвания. 

Детективът твърди, че е открил сламка, с която 29-годишната Елетра е отпивала от чаша студено фраучино. 

Докато експерти от университета във Ферара потвърдиха, че ДНК пробата от сламката, наречена от италианските медии „сламката на хилядите тайни“, доказва генетично съвпадение между Барзоне и Ламборгини, адвокатите на автомобилното семейство твърдят, че пробата е взета без съгласие и следователно е „незаконна“ и не трябва да се използва като доказателство. 

 „Ние предоставяме на съда доказателството, от което става ясно, че тя не лъже”, заяви адвокатът на козметичката Серджо Кулиерси, които е категоричен, че ДНК тестът показва, че Флавия и Елетра на 100% са сестри. 

„За нас беше важно да покажем, че Флавия Борзоне не иска да обиди г-н Ламборджини, тя просто иска да бъде разпозната като негова дъщеря. Тя е живяла години наред, без да знае кой е баща й“, разкрива още юристът.  

Според другия адвокат на Барзоне Джан Мария Романело козметичката визуално много прилича на Тонино Ламборгини. 

Барзоне пък разкри пред магистратите, че „Когато той и майка й се караха, тя често чуваше майка си да казва: „Тя дори не е твоя дъщеря“.

Флавия тайно записва разговор с Ламборгини.„В разговора г-н Ламборгини призна, че е имал връзка с Колосимо“, категорични са от юридическия екип на козметичката. 

„Тя просто иска истината. Ако всичко беше заради парите, щях да направя всичко това, когато Флавия беше на две години”, обяви пък майката на Флавия. 

Делото беше отложено за март.