1

Б ритански турист, който бил на ваканция с приятели в Камбоджа, претърпя шокираща среднощна атака в леглото си. Мъжът се събудил през нощта, изненадан от факта, че голяма маймуна прави любов с него! 

Зоолози, провокирани от куриозната случка, предупредиха, че веднъж съгрешила женската маймуна може да се превърне в човеколюбец или просто казано - сексуален рецидивист, чието либидо ще бъде насочено към мъже от човешката раса. 

Историята за сексуалните похождения на примат с човек се завъртя в социалните мрежи и предизвика разнопосочни коментари. Снимките и видеоклиповете, както се оказа, са публикувани от приятели на жертвата на маймуната. След като веднъж позволили опозоряването на техния приятел да стане достояние на целия свят, те обаче отказали да говорят за случилото се. 

„Предупреждаваме всички туристи, че трябва да затворят прозорците на всички етажи, до които достигат дърветата“, заяви служител от камбоджанската туристическа индустрия. “Стаите са с климатици и няма нужда да държите прозорците отворени. Не е тайна, че нашите маймуни много приличат на хората - могат да крадат и изнасилват, в зависимост от настроението си. Насиленият човек е заспал на отворен прозорец”, допълва той.

Групата млади британци пристигнали късно вечерта в хотела много изморени от обиколка на културните забележителности в страната. Един от тях забравил да затвори прозореца и се събудил, усещайки приятно изживяване, но виждайки какво се случва, останал потресен. Голяма маймуна се била навела над срамните му части, като преди това била разкопчала панталона му. Женският примат му правил орална любов, преди да чуе силният му вик. Приятелите му също чули крясъците и се втурнали в стаята му. 

„Виждате ли, той крещеше, но се страхуваше да мръдне, иначе тя щеше да се изнерви и да му отхапе члена“, споделя един от очевидците, пожелал пълна анонимност. 

„Ето защо нашият приятел лежеше, не мърдаше, но крещеше. Появата ни не притесни нападателката. Как още не беше умрял от ужас, дългата и опаша й висеше опашката от леглото! Ние също бяхме уплашени и затова напуснахме стаята. Приближихме се до прозореца от улицата и започнахме да примамваме маймуната с банани, но тя харесваше нашия приятел повече. Снимахме всичко с телефон, за да го покажем после на лекарите, сега сигурно ще има нужда от ваксини…”, добавя свидетеля. 

Маймуната освободила жертвата си, едва след като се уморила от сексмаратона. Туристът пък бил изненадан, че приятелите му споделили клипчета от неговия позора в нета, вместо да го спасят. Обеден и обезчестен, младият мъж веднага стегнал куфарите си и отлетял обратно към Острова. 

„Сексуална активност за удоволствие, а не само за размножаване, се наблюдава при маймуни, орангутани и шимпанзета“, казва Анхел Гаел, зоолог от Испания. – Но именно в Камбоджа живее вид, който е възможно най-близък до антропоидите – малки маймуни или гибони. Те могат да желаят секс с човек просто в името на секса. А мозъкът и паметта им са толкова развити, че усещането се записва там. Тоест, ако приматът хареса секса с човек, той, подобно на хищник, ще търси човешка плът отново и отново, каза той.