0

Д оналд Тръмп казал на порнозвездата Сторми Даниелс, че тя му напомня за дъщеря му, преди да прави секс с нея, стана ясно от съдебни документи.

Даниелс се изправи пред съда, за да даде очакваните с нетърпение показания в процеса срещу бившия президент за подкуп от 130 000 долара. Ако бъде признат за виновен, той може да бъде осъден на до четири години затвор. Даниелс даде подробен отчет за времето си с Тръмп и също как той се опитал да си легне с него отново година след известната им първа среща.

Актрисата, чието истинско име е Стефани Клифърд, се изправи лице в лице с Тръмп за първи път след предполагаемата им връзка за една нощ след голф турнир през 2006 г. Звездата от филми за възрастни твърди, че преди да правят секс Тръмп й казал: „Напомняш ми за дъщеря ми“, имайки предвид Иванка, която според него била интелигентна и руса, добавяйки, че хората я подценяват.

След това Даниелс каза пред съда, че фразата му има смисъл, защото някой като нея може да се появи в американската версия на „Стажантът“, на която той беше създател и водещ.