0

М ъж отряза едната ръка на жена си в пристъп на ревност. Случката е от Пермския край в Русия, съобщава Darik News.

Жертвата разказва, че съпругът й не работел никъде, употребявал наркотици и често вдигал ръка срещу нея и петгодишния им син. Един ден тя и детето решили да прекарат уикенда с майка ѝ. След като се върнали у дома, съпругът ѝ вдигнал скандал. Той заключил жената в стаята, закопчал ръцете ѝ с белезници и ѝ обръснал главата. След това той започнал да я бие с боксови ръкавици.

Този ад продължил три седмици. Един ден мъжът отново приковал жертвата си и я принудил да признае на видеозапис, че се занимава с проституция. След това хладнокръвно отсякъл ръката на жертвата. По това време в апартамента бил малкият син на двойката. "Този път той започна да ме обвинява в изневяра. Първо каза, че собствената му сестра е проститутка, уж наскоро разбрал за това, а след това започна да казва, че и аз съм същата", разказва жената, станала жертва на бруталното насилие.

Мъжът вече е арестуван, а срещу него са образувани наказателни дела за умишлено причиняване на тежка телесна повреда, опасна за човешкия живот.