0

Е лизавета Маркова - дъщерята на победителката в конкурса за красота Мисис Русия-Вселена 2020 Светлана Сергеева - е арестувана за кражба на електрожен от строителен магазин, съобщава 78.ru. 

Младата девойко извършила престъплението в един от магазините на известна верига за строителни материали. в Санкт Петербург в съучастие със свой приятел. Двойката крадци избягали от местопрестъплението с луксозен джип, собственост на Мисис Русия. 

Сергеева първоначално направила опит да прикрие деянието на щерката, като заявила, че притежава много коли, които се използват от приятелите й, като обяснила, че не носи отговорност за техните действия. По-късно обаче на кадри от мястото на кражбата разпознала дъщеря си Елизавета. 

В интервю за 78.ru Сергеева заяви , че е много притеснена за дъщеря си, която може да бъде изправена пред затвор, отбеляза, че „никой не е убит и никой не е ранен“, а също така настоя, че е отгледала правилно наследницата.

Мисис Русия обяви пред медиите, че е разтревожена за детето си, тъй като то може да попадне в затвора. “Никой не е убит и никой не е ранен”, проплака нещастната майката, която бе категорична, че се грижи всеотдаййно за дъщеря си. 

В крайна сметка съдът реши да постави Елизавета Маркова под домашен арест.