0

А втор на книга за сексуално насилие и секс кукли бие тревога за компания, предлагаща персонализирани кучешки секс кукли онлайн за зоофили.

По-рано тази седмица Кейтлин Роупър се написа в X/Twitter, че компанията „Mythical Creations“, собственост на човек, който преди това е бил разобличен в производството на поръчкови секс кукли във формата на бебета и малки деца за педофили, е започнала да произвежда и играчки за зоофили.

„Производител на кукли за сексуално малтретиране на малки деца и бебета, който кани клиенти от мъжки пол да изпратят снимка на детето, на което искат да изглежда тяхната кукла, сега продава персонализирани кукли за секс с кучета“, предупреди тя.

Mythical Creations има обширен уебсайт и онлайн магазин, рекламирайки целта си като посрещане на нуждите на стигматизираните от обществото „Няма достатъчно компании, желаещи да създават секс кукли с животни, защото това се смята за табу в нашето общество. Решихме да влезем в плочата и да създадем първите секс кукли за кучета“, гласи уебсайтът им.

Кучешките секс кукли се предлагат в различни породи, като Mythical Creations се хвалят, че са „използвали снимки на истински кучета“, за да „се уверят, че нашата кучешка секс кукла изглежда възможно най-реалистична“. Една кукла струва 2800 долара, с налични допълнителни опции в зависимост от предпочитанията на купувача.