0

П ринц Хари няма да се върне към кралските задължения, освен ако брат му Уилям не се извини. Въпреки това той бил готов да помогне на "Фирмата", ако бъде помолен от баща му, разкриват запознати.

Източници, близки до херцога на Съсекс, предполагат, че той е доволен от решението си да напусне кралската си роля, съобщава Mirror. Те обаче твърдят, че Хари бил готов да поеме някаква роля в кралското семейство, ако баща му го помоли да помогне.

Това се случва след като Daily Mail разкри, че херцогът се е отказал от своите "холивудски публицисти" и е започнал да изпраща съобщения на свои бивши доверени лица, които са част "от стария му живот", с цел да организира завръщането си от изгнание в САЩ.

Източници обаче подчертават, че Хари и Меган, които последните четири години са се установили в Калифорния с двете си деца, не мислят за постоянно завръщане на Острова. Заради мемоарите си обаче, мнозина предполагат, че принц Хари има "нулев шанс" да бъде добре дошъл обратно в родината си.

В книгата принцът се прицели в някои членове на кралското семейство. Той обвини Уилям, че го е нападнал в спор заради Меган и твърди, че брат му и баща им са се изправили срещу него след погребението на принц Филип.

Хари също така заяви, че Уилям и Кейт са го накарали да носи неговия скандален нацистки костюм.

Той определи брат си като негов "голям враг", кралицата-консорт Камила като "зла мащеха" и Чарлз като емоционално изостанал и неефективен "старец".

Уилям и Хари не са разговаряли от месеци и в момента нямат контакт. Миналата седмица стана ясно, че двамата са присъствали на погребението на чичо си Робърт Фелоуз, но свидетели казаха, че не са забелязали момент, в който братята да говорят помежду си.