0

Е ксцентричният милиардер Илон Мъск каза, че двубоят му със собственика на Facebook Марк Зукърбърг може да се проведе в Колизеума.

„Има шанс двубоят да се проведе в Колизеума“, написа бизнесменът на страницата си в Twitter, публикувайки и линк към видео, което съдържа откъс от комедийния филм „Животът на Браян“, дабавяйки „Имам нужда да поработя върху издръжливостта”.

Колизеумът като възможно място за двубоя между милиардерите Илон Мъск и Марк Зукърбърг беше избран по предложение на италианското министерство на културата, съобщава TMZ. Според източници на изданието шефът на италианското министерство на културата Дженаро Санджиулиано се е свързал с милиардерите преди няколко дни и сам им е предложил да се бият на арената на архитектурния паметник. Порталът също така отбелязва, че и Мъск, и Зукърбърг много харесаха тази инициатива.

Миналата седмица Мъск сподели, че е готов да се бие със Зукърбърг в UFC клетка и призова собственика на Facebook да се изпрати заместник, ако го е страх.

Не е ясно дали Мъск наистина иска да се бие, но той вече няколко пъти споменава, че се готви за двубоя. Нещата станаха толкова сериозни, че дори майка му - Мей Мъск, се намеси и забрани на Илон да влиза в схватка със Зукърбърг.