0

81-годишният мъж, тероризирал с прашка съседите си в продължение на цяло десетилетие, бе намерен мъртъв в дома си. Това се случва само дни след като е арестуван от полицията и изправен пред съда.

Дядо тероризирал съседите си с прашка!

Тялото на серийният стрелец с прашка е намерено в дома му в Калифорния около 7:30 сутринта местно време, съобщиха от полицията за Los Angeles Daily News.

Според местната съдебна медицинска служба Принс Реймънд Кинг е имал проблеми със сърцето и е починал вследствие на заболяването си.

Няколко дни преди кончината си възрастният американец бе обвинен, че е използвал прашката си, стреляйки със сачми по къщите и колите на своите съседи през последните 9 години.

Кинг беше обвинен за умишлен вандализъм за множеството счупени прозорци на къщи и автомобили. Той е използвал различни по размер метални сачми, взети от лагери.

След изправянето му пред съдийската скамейка Принс Кинг е пуснат на свобода със забрана да доближава домовете на своите съседи и да не контактува с тях. Забранено му е и да не притежава никакви оръжия, включително прашка.

Той трябваше да се яви в съда на 17 юни за повторно изслушване.