0

М ъж спечели три пъти от лотарията с едни и същи числа в рамките на само 11 месеца.

52-годишният късметлия от Мериленд, САЩ, веднъж печели два пъти по $50 000 от теглене на 18 май миналата година с комбинацията

4/8/5/4/8. Със същата комбинация печели още 50 бона през април тази година.

"И миналата година успях, и тази успях. Жена ми ми каза да продължавам да играя със същите числа и аз продължавам да печеля", споделя щастливецът.

Късметлията е решил, че ще заведе съпругата си на почивка с последната печалба.

Мъжът споделя още, че със сигурност ще продължи да използва същите числа и занапред. "Постоянно играя. Човек никога не знае. Няма как да спечелиш, ако не участваш".


Междувременно друг мъж на име Крейг Джоунс спечели $150 000 като използва същите числа, които и късметлията от Мериленд.

Семейство от американския щат Масачузетс пък удари джакпота три пъти подред с едни и същи числа, съобщава CBS News.

59-годишната сервитьорка Триша Джонсън първа игра, като заложи на числата от едно до девет, с които печели джакпота в размер на $100 000. „Мислех, че някой си прави шега с мен“, сподели тя. След удържаните данъци печалбата на Джонсън възлезе на $71 000.

Няколко дни по-късно тя отново решава да използва същите числа в нов тираж. Вечерта на същия ден късметлийката повторно печели $100 000. „Просто е лудост. Сякаш гръм удари два пъти на едно и също място”, твърди жената.

Няколко седмици по-късно синът Джонсън, научавайки за нейния късмет, решава да играе с нейните числа. За изненада на родителите си той също печели джакпота в размер на $100 000. „Просто се смяхме, плакахме и се прегръщахме. Беше невероятно“, възкликна Джонсън.

Жената планира да използва спечелените пари, за да ремонтира къщата си и да плати сметките си.