0

К лючовата дума за бъдещата 2024 година ще е промяна. Тя обаче ще бъде осъществена болезнено и с цената на много жертви и страдания за хората по целия свят. Ще има природни бедствия с много загинали, масови протести и нов президент в САЩ. Това прогнозира известната ясновидка и астролог Станка Ангелова, цитирана от Флагман.БГ.  

Тя призова управляващите вместо да си губят времето с паметници, да се качат на служебните си коли и да ги подкарат по затънтените пътища, да обикалят градове и села, за да видят разрухата, която цари навсякъде. 

Понякога си мисля, че в Народното събрание има проклятие, каза ясновидката, която е открила дарбата си да вижда бъдещето и да помага на хората след ухапване от отровна змия. От лапите на смъртта я спасява прабаба й, от която Ангелова е наследила част от своите умения.

-2024-та е високосна, а това мнозина смятат за лош знак. Припомнят и прогнози на Ванга за бедствия и твърдят, че се отнасят за годината, която всички нямаме търпение вече да посрещнем. Предприемачът Илон Мъск дори прогнозира, че ни предстои най-големият икономически спад. Какво да очакваме през новата година?

-За съжаление трябва да потвърдя думите им, колкото и да не ми се иска! Ще е доста тежка година във всяко едно отношение. Ще има много природни бедствия. Дали от война или от земетресения, или от наводнения, или от болести и вируси, много хора ще пострадат. Очаква ни тежка и напрегната година. Но това не се отнася само за България, а за целия свят. 
 
-2024-та ще е и годината на изборите. През март руснаците ще решат дали да остане Путин президент, през ноември пък американците вероятно ще избират между Тръмп и Байдън. „Ню Йорк Таймс“ вече обяви, че ако бившият американски президент се върне на власт, може да оттегли САЩ от НАТО и Украйна да бъде изоставена. Това ли ще се случи наистина?

-Ще е оспорвана битката за властта в Русия, но Путин ще остане президент, а САЩ ще е с нов държавен глава. Бъдещият властелин в Белия дом няма да е нито Байдън, нито Тръмп. Американците няма да се оттеглят от НАТО.

-Войната в Украйна ще завърши ли скоро и в какви граници ще остане страната? Какво ще се случи с Володимир Зеленски? 

-Виждам затишие между лятото и есента. Украйна няма да изгуби изцяло войната, но ще остане без част от територията си. Зеленски обаче няма да остане президент.

-Заради изтреблението на палестинците в Газа, турският президент Реджеп Ердоган каза, че премиерът на Израел Бенямин Нетаняху не се отличава от Хитлер, а вие миналата година заявихте, че новият фюрер вече е сред хората, но отказахте да назовете името му. Него ли имахте предвид?

-Да. Това визирах, макар че не споменах име. Ердоган потвърди това, което видях още миналата година. 

-Хората с тревога следят събитията и какво се случва край бреговете на Тайван и една от причините за това е свързана с видение на Нострадамус за кръвопролитен конфликт в Тихия океан. Ще се стигне ли до китайско-американска война за острова, който някога е бил част от Китай?

-Напрежението ще е изключително голямо, но няма да се стигне до война. 

-Ще се напълнят ли България и Румъния с мигранти заради условието на Австрия за влизането ни в Шенген?
 
-То и сега ги има, но ще увеличат. 

-Очаквате ли падане на правителството през 2024-та и нови парламентарни избори?

-Ще има промени в състава на Министерския съвет. Ако кризата не се задълбочи изключително много до април, няма да се стигне до предсрочен вот. 

-Навярно мнозина биха определили 2023-та като година на демоните и демонтажите, на сглобките и разединението. Народът обеднява, а управляващите ни устройват зрелища, като събарят незаконно паметници и разделят по този начин хората. Каква ще е съдбата на пловдивския Альоша? 

-Ще направят опит да го демонтират и не само в Пловдив, но и в Бургас. Недоволството на хората обаче ще расте. Те ще излязат по улиците да протестират срещу необмислените от властите действия. Вместо да помислят как да помогнат на народа и как да извадят държавата от кризата, те се занимават буквално с глупости. Какво ще постигнат с това като демонтират паметниците? Могат само да предизвикат масово недоволство. 

Имам едно предложение към министрите. Нека да се качат в служебните си коли и да обикалят село след село, град след град, за да видят как тъне страната ни в дупки, в мизерия! Вместо да спрат разрухата, управляващите прахосват пари и време заради паметници. Българският народ е изключително търпелив, но в един момент ще им падне пердето на хората. 

Отчаянието на хората е породено от това, че вече не виждат личността, която да може да ги поведе, за да се спасят от мизерията. 

-Може ли да се стигне до масови протести и безредици?

-Да. Спомнете ли си думите на Стефан Данаилов към колегите си в парламента. Беше попитал депутатите: „Какво ви става бе, хора?“, защото влизат читави там и забравят защо са избрани. Понякога си мисля, че в Народното събрание има проклятие.