0

В сички пасажери на полет от Сидни до Токио изгледаха почти цял еротичен филм, пуснат на екраните на абсолютно всяка седалка в самолета.

Австралийската авиокомпания се извини за инцидента, станал по време на полет миналата седмица.

Компанията превозвач съобщиха, че филмът е пуснат след технически проблем, който не е позволил индивидуален избор на пътниците.

Филмът, който стотици пасажери, включително немалък брой деца, са гледали „Дадио“ с участието на Шон Пен. Той е забранен за лица под 17 години, заради многото секс сцени и голота в него.

„Филмът, който пуснаха, беше изключително неподходящ“, коментира един от пътниците, който каза, че са били на полет от Сидни до летище „Ханеда“ в Токио. „Беше невъзможно да се спре на пауза, да се затъмни или да се изключи.“

„Филмът включваше графична голота и много секс“, допълни пасажерът. „Отне почти час, преди да бъде пуснат по-подходящ за деца филм, но беше супер сконфузно за всички, особено за семействата с деца на борда.“

Авиокомпанията вече се извини за издънката. „Филмът очевидно не беше подходящ за гледане през целия полет и ние искрено се извиняваме на нашите клиенти за това преживяване“, се казва в тяхно изявление.

„Всички екрани бяха променени на подходящ за семейства филм през останалата част от полета, което е нашата стандартна практика в редките случаи, когато индивидуалният избор на филм не е възможен“, добавят от австралийската авиокомпания.