0

С ъпруг изненадващо хвана жена си, политик, в леглото с осиновения им син, будистки монах в скандал, който разтърси Тайланд.

Кадри показват момента, в който подозрителният бизнесмен изненадва влюбените, докато лудуват в брачната спалня в дома им в Сукотай, Тайланд. Нахлувайки в спалнята, 64-годишният мъж разгръща чаршафите и хваща голата си съпруга от тайландската Демократическа партия Прапапорн Чойвадко, на 45 години, заедно с голия монах Пра Маха.

Чойвадко, която е виден политик в родината си, се оправда пред медиите, заявявайки: „Не сме правили секс. Нищо не се е случило, не е както изглежда на видеото. Той имаше проблеми, така че просто си говорихме заедно и след това щяхме да се къпем“.

Измаменият съпруг разказа, че е започнал да подозира, че съпругата му има афера и умишлено й заложил капан, за да я хване в крачка. Той добави, че обвинява монаха, че е „прелъстил жена му“.Богатият предприемач каза, че миналата година съпругата му казала, че съжалява монаха и го попитала дали могат да го „осиновят“. „Жена ми винаги е била много религиозна. Дори се срещнахме в местния храм. Но наскоро забелязах, че тя прекарва повече време с младите монаси. Виждал съм я да влиза в стаята му и да се заключват“.

На будистките монаси в Тайланд не е позволено да остават насаме с жени и също така полагат клетва за безбрачие, за да служат като пример на своите поклонници.