0

П реди малко повече от четири месеца изобретателят Брайън Слоун получи патент за "управление на устройства за сексуална стимулация чрез електроенцефалография".

Приложението има 30 диаграми, графики и илюстрации на 49 страници. Изобретателят обяснява как човек може да управлява секс играчка със силата на мисълта.

Слоун изобретява механичния мастурбатор, който е претърпял много модификации през последните 15 години.

Според изобретателя първият Autoblow, пуснат през 2008 г., "предизвика известно смущение и неловкост". Но през 2014 г. с помощта на инвеститори той създава следващия модел Autoblow 2, който става много популярен – толкова много, че тези, които искат да го купят, блокират уебсайта на Слоун.

Слоун, когото наричат Франкенщайн на механичните секс играчки, предложи екипът на невронния интерфейс да изгради прототип, за да получи патент за управлявания от мозъка Autoblow и след това да му вдъхне живот. На екипа му са били необходими три месеца, за да започне да движи секс играчката със силата на мисълта.

За да създадат прототип, те проучват хардуера и след това разработват класификатори за машинно обучение, за да начертаят характеристиките на изобретението.

За да направят това, те събират голямо количество данни, използвайки електроенцефалограмите на участниците.

Тъй като мозъкът на един човек не е подобен на мозъка на друг, всеки контролиран от ума мастурбатор Autoblow трябва да бъде персонализиран за потребителя индивидуално.