0

Т ранссексуалната дъщерята на Илон Мъск, Вивиан Джена Уилсън, нападна баща си като отмъщение за атаките, които той е направил срещу нея заради нейната полова идентичност.

„Ти не си семеен мъж, ти си сериен прелюбодеец, който няма да спре да лъже за собствените си деца“, написа 20-годишната в Threads, споменавайки многото скандали с измами на баща си и децата. 53-годишният Мъск има 12 деца от три различни жени. Вивиан и близнака й Грифин са деца на милиардера от първата му съпруга Джъстин Уилсън. Той също така имаше афери с Амбър Хърд и бившата съпруга на съоснователя на Google Сергей Брин - Никол Шанахан.

Вивиан не спря до тук в нападките срещу баща си: „Ти не си християнин, доколкото знам, никога не си стъпвал в църква. Ти изобщо не си някакъв „бастион за равенство и напредък“. Вивиан също така намекна, че Мъск е расист, твърдейки е нарекъл арабския „език на врага“. Когато бях на 6 години, (Мъск) беше съден за дискриминация и също семейството му е част от апартейда в Южна Африка“, каза още транссексуалното момиче.

Вивиан, която е родена Хавиер Александър Мъск, продължи да напада собственика на SpaceX, заявявайки, че той „не спасява планетата и не му пука за изменението на климата“.

Язвителният пост на Вивиан идва, след като Мъск каза, че смяната на пола и лекарствата за този процес са „убили сина му“.