0

Ц ялото семейство на топмодел е подложено на смъртни заплахи.

Атаките срещу фамилията на Джиджи Хадид са следствие от нейни публикации във връзка с войната между Израел и „Хамас“.

Топмоделът Джиджи Хадид

 Топмоделът Джиджи Хадид
Gettyimages

През изминалия уикенд Джиджи написа в социалните мрежи: "Няма нищо еврейско в отношението на израелското правителство към палестинците. Осъждането на израелското правителство не е антисемитизъм и подкрепата на палестинците не е подкрепа на Хамас."

Нещата са станали толкова сериозни, че членовете на фамилия Хадид са принудени да направят нещо в тази ситуация. 

Моделът Джиджи беше осъден преди това от официалния Instagram акаунт на израелското правителство за съобщението й.

Официалният профил в Instagram на израелското правителство публикува отговор: „Няма нищо смело в клането на "Хамас" над израелците. Осъждането на "Хамас" за това, което е (ИДИЛ) не е антипалестинско и подкрепата на израелците в борбата им срещу варварските терористи е правилно."

Източници на Daily Mail разкриват, че всеки член на семейство Хадид - Джиджи, Бела, техният брат Ануар и родителите Йоланда и Мохамед Хадид - са получили ужасяващи съобщения, които ги карали да се страхуват за живота си. Инсайдери казват за TMZ, че заплахите идват от различни медии , чрез имейли, социални мрежи и дори мобилните им телефони.

Сестрите Джиджи и Бела Хадид

 Сестрите Джиджи и Бела Хадид
Gettyimages

Телефонните номера на определени членове на семейство Хадид се появили в интернет миналата седмица и последвали  ужасяващи съобщения, както и графика, показваща как ще бъдат извършени убийствата.

Поради това всички членове сменили телефонните си номера, за да избегнат заплахи, а Мохамед Хадид обмисля да потърси помощта на ФБР, пише TMZ.

С изключение на Джиджи Хадид, чийто баща Мохамед Хадид е от палестински произход, никой от семейството й не е коментирал ужасните събития.