0

П ринц Албер на Монако позира за снимка с двете си деца от бивши любовници за първи път. На фотоса се вижда ясно как 64-годишният монарх прегръща 30-годишната си дъщеря си Джазмин Грималди, която се усмихва до своя доведен брат – 19-годишният Александър Грималди-Косте.

Необичайният кадър е заснет в Ню Йорк и споделен в публичното пространство от бившата любовница на принца – 50-годишната Никол Косте, която в миналото работи като стюардеса за авиопревозвача Air France в Того.

Джазмин Грималди се ражда от любовната връзка на кралската особа със сервитьорката Тамара Ротоло. Принцът вижда за първи път дъщеря си, когато момичето навършва 11 години, след като ДНК тест потвърди, че той е биологичният й баща.

Принц Албер призна Александър за свой син през 2005 г. преди да се възкачи на трона след смъртта на баща си Рение III.

Кралската особа има и седемгодишни близнаци от съпругата си - бившата олимпийска плувкиня 44-годишната принцеса Шарлен, с която сключи брак през 2011 година.

Миналата седмица двойката присъства на годишните награди на принцеса Грейс в Ню Йорк. Облечена в ярка рокля на цветя, Шарлен се присъедини към съпруга си, за да посрещне гостите на галата вечерята, проведена на Парк Авеню. Визията на принцесата се допълваше от ослепителна огърлица, в която се смята, че е вплетен австралийски диамант, наречен на името на покойната принцеса Грейс. Събитието е организирано в чест на майката на принц Албер, - актрисата актриса и носителка на награда "Оскар" Грейс Кели и се провежда ежегодно за набиране на средства за базираната в САЩ Фондация на принцеса Грейс.