0

Ш ефът на компанията META Марк Зукърбърг се подготвя сериозно за битката с космическия предприемач Илон Мъск. За целта Зукърбърг се е обърнал за помощ към експерти по борба в октагон.

Дни след като Илон Мъск обедини сили с канадския майстор по бойни изкуства Джордж Сейнт Пиер, Зукърбърг също поиска подкрепление от шампиони от най-голямата ММА организация UFC.

В поредица от снимки, публикувани от шампионите на UFC Израел Адесания и Александър Волкановски собственикът на Meta демонстрира мускули. Изглежда Зукърбърг е готов на всичко за да победи съперника си на сцената на новите технологии.

На кадрите той може да бъде видян с бинтовани китки и облечен в тренировъчни шорти. „Това е сериозна работа“, написа Адесания под фотосите. В Instagram Зукърбърг също пусна снимкd с Адесания и Волкановски и остави послание под нея: „За мен беше чест да тренирам с вас!“.

През последните седмици задочната конфликтът между Марк Зукърбърг и основателя на Tesla Илон Мъск ескалира и двамата обявиха, че са готови да се изправят един срещу друг в двубой. Президентът на UFC Дана Уайт многократно заяви, че е разговарял с двамата конкуренти и че те са готови за сериозна битка. Към този момент не е ясно къде ще се състой боя, но Уайт продължава да намеква, че това ще се случи. Според него тази битка ще донесе приходи от 1 милиард долара.