0

Ф ранцузин е обвинен, че е упоил жена си в продължение на десетилетие и е позволил на най-малко 83 мъже да я изнасилят.

Твърди се, че Доминик П се е свързала с мъже в интернет форум, наречен "à son insu" - което означава "без той/тя да знае" - където хората обсъждат извършването на сексуални действия с техните партньори, които често са дрогирани.

Твърди се, че съпругът е смесил силен наркотик във вечерята на жена си, преди гостите му да пристигнат в дома им в Мазан, в Югоизточна Франция, за да я изнасилят.

Полицията е идентифицирала 92 случая на изнасилване на жената от 83 мъже, но към днешна дата е успяла да издири само 51 заподозрени на възраст от 26 до 73 години, които са обвинени в изнасилване и са задържани.

Твърди се, че мъжете са били инструктирани да мият ръцете си в гореща вода, за да избегнат внезапна промяна на температурата, да се събличат в кухнята, за да не оставят дрехи в спалнята, да паркират близо до училище и да ходят по тъмно до къщата, за да не заподозрат нещо съседите .

Тютюнът и парфюмът са били забранени, за да се избегнат всякакви силни миризми, които биха могли да събудят жертвата.

Ужасните изнасилвания са извършени между 2011 и 2020 г. И са заснети, като кадрите са съхранявани на USB устройство във файл, наречен "злоупотреби", съобщават властите. Ченгетата са на мнение, че повечето мъже се връщат многократно, за да се гаврят с жертвите.

Следователите узнали за престъпленията, след като арестували Доминик през 2020 г. за заснемане на жени в съблекалните на местен супермаркет чрез скрита камера.

По време на полицейския разпит полицаите разговаряли със съпругата на Доминик, която го описала като „страхотно момче“, което се отнасяло с нея грижовно. Въпреки това добавила, че той се опитвал да я накара да се съгласи да правят секс с разменени партньори, но тя оказала, като заявила: „не обичам да бъда докосвана от някого, към когото не изпитвам чувства.

Когато жената била информирана за тайните записи, направени, докато тя се намира в безсъзнание, тя започнала да се обвинява себе си, пише Daily Telegraph. Постепенно разкрила, че често се чувствала изморена и при медицински преглед установила, че е заразена с четири вида венерически болести. След разкритията тя незабавно подала молба за развод.

Пред съда мъжът заявил, че все още обича жена си, а неговият адвокат подчертал, че жертвата е била неговата първа и единствена любов.

Процесът може да започне догодина, ако магистратите решат да изпълнят препоръките на прокурора.