0

П олицейската служителка в САЩ, която изневери на съпруга си, като овърша цяло районно и спа с петима колеги, наруши мълчанието си относно сексуалния скандал.

Жената твърди, че шефовете й са се „възползвали от нейната уязвимост“ и са я използвали за „сексуално удоволствие“.

По-рано тази седмица беше обявено, че петима полицаи в Тенеси са били уволнени, а трима остават отстранени от служба след скандала в полицейското управление на Ла Верн.

Полицайката Мейгън Хол, която съгреши с колегите си и е уволнена във връзка със скандала, излезе с твърдения, че била „сексуално експлоатирана“.

Според разследването Хол правила секс с шестима от колегите си – включително двама „по време на служба и в градска собственост“.

Сред замесените в скандала са шефът на районното и двама сержанти.

Откакто историята избухна, Хол се превърна в мишена за сексуални шеги и подигравки.

Хол беше уволнена заедно с четирима други служители и шефа на управлението

 Хол беше уволнена заедно с четирима други служители и шефа на управлението
WTVF

Говорейки пред News Channel 5 Нашвил, тя каза: „Получавам заплашителни съобщения на телефона си всеки ден. Чувствам се тероризирана.“

Сега тя съди града във федералния съд, като твърди, че била във враждебна работна среда.

Хол каза: „Знам какво казват повечето хора. „Можеше да кажеш „не“. Разбирам го. Но отговорът ми е, че казах „не“, но той не би приет В крайна сметка се поддадох на натиска.“

Тя призна, че е участвала, но твърди, че била принуда.

Хол продължи: „Те ме изолираха. Отбягваха ме, а накрая ме обвиниха, че съм станала жертва.“

Тя добави: „Началниците ми работиха заедно, за да се възползват от моята уязвимост и психично здраве и го използваха за свое сексуално удоволствие.“

Хол каза, че никоя жена „никога не трябва да търпи този вид насилие“ и че това, което й се е случило в полицейското управление, „никога не трябва да радва никого“.

„Към кого да се обърна, когато дори и началникът на управлението ме тормози сексуално?“ попита тя.

„Как мога да получа справедливост, след като цялата система, включително началникът, не само оправдаваше подобно поведение, но и участваше в него? Бях изгубена и се чувствах сам. Нямаше към кого да се обърна и нямаше къде да отида.”

В изявление началникът на полицията Бърел Дейвис каза: „Това е трудна ситуация за нашия отдел и за града, но искам да е ясно, че действията на няколко не представляват този отдел като цяло".