0

Б ританецът Тони Гарнет, който се прочу по цял свят, след като заряза жена си, заради украинска бежанка, заряза новата си изгора, пишат медиите на Острова.

Двамата влюбени се разделили заради страшна кавга, до която се стигнало, заради тежкия характер на 22-годишната София Каркадим. По думите на Гарнет София има проблеми с алкохола, гнева и никога няма да разбере, че дъщерите му винаги ще са на първо място. 30-годишният охранител напусна жена си, с която живя 10 години и с която има две деца.

Според Тони, краят на връзката му с украинската дошъл на 24 септември. Двойката отпразнувала рождения му ден в къща в Брадфорд, Западен Йоркшир. София вдигнала скандал и забила няколко пъти нож в стената, а изплашеният рожденик се обадил в полицията. Сега Тони признава, че много съжалява, че е изоставил жена си Лорна и децата заради украинката. „Наистина ме изплаши и нямах друг избор, освен да се обадя в полицията. Изобщо не съм щастлив. Притеснявах за безопасността си“, каза британецът пред „Сън“. Кавгата е станала в присъствието на още двама украински бежанци - София Расторгуева и Иля Троневич. Тони ги поканил да живеят при него след отчаяна молба за помощ от двойката в социалните мрежи.

След истеричния изблик, Каркадим изпратила няколко съобщения на любимия си, молейки го за прошка, но британецът остана непреклонен.

Тони Гарнет се прочу по света, след като той и жена му Лорна приютиха Каркадим в дома си на 4 май 2022 г. като част от правителствена програма за осигуряване на жилища за бежанци от Украйна. Бежанката веднага си паснала с Тони двамата започнали да прекарват все повече време заедно. След 10 дни ситуацията ескалирала и Лорна поискала София да напусне дома й. Украинката с радост си тръгнала, но взела със себе си и Тони.

Двамата многократно даваха интервюта за британските медии, в които оправдаваха аферата си и твърдяха, че връзката им е „истинска“ и „прекрасна“.