0

П остоянно променящият се цвят на косата на Доналд Тръмп остави объркани неговите фенове.

От сребриста лисица до тъмно русо, чак до ярко оранжево, прическата на Тръмп привидно променя нюанса през няколко седмици. Сега източници близки до президента твърдят, че знаят истинската причина за промяната. 

„Фризьорите му се ядосват, но не могат да го догодят цвета на косата му, тъй като Тръмп не може да седи неподвижен, а трябват поне 30 минути, за да поеме косата му боята”, твърди източникът. 

„Цветът на косата на Тръмп може да варира от тъмно русо до светло – до ярко оранжево – в зависимост от това колко дълго неговият фризьор може да го накара да стои без да мърда, за да поеме косъмът боята“, разказва още той. 

„Приятели казват, че е толкова нетърпелив, че рядко отделя на стилистите си от 30 до 45 минути, а те трябва да поддържат цвета му постоянно“, разказа още вътрешният човек пред PageSix. 

„Колкото по-кратко време им дава, толкова по-оранжева става косата му, тъй като отнема време, за да кичурите да придобият по-тъмните руси нюанси, така че да изглежда като в по-младите си години”, каза още източникът и подчерта, че той “мрази” процеса на боядисване.