0

О т манастира до профил в OnlyFans със стотици хиляди последователи! Това е съдбата на Юди Пинера - първата монахиня, която стана порно звезда. 

Юди е колумбийка по националност, а от малка е силно вярваща. Тя е едва на 10 г., когато заживява в манастир. "Влюбих се в идеята за мисията на монахините. Те ме изучиха и реших да стана част от тях, исках да съм чиста като тях". Е, явно Дяволът я е изкушил, защото сега хобито ѝ е да се разсъблича пред камера срещу пари. 

@yudypineda6

 

♬ Mujeres Talentosas - Luigi 21 Plus

Как се поддала? Ами видяла, че е модерно! OnlyFans светът се оказал изключително голям, а хората, които били готови да видят палава монахиня в действие - твърде много и твърде богати. Днес Юди е една от по-известните мацки в платформата и качва редовно голи снимки и видеа там, както и в някои други сайтове за възрастни. 

@yudypineda6

 

♬ sonido original - Yudy Pineda

Въпреки драстичната промяна Юди все още вярва в Бог и твърди, че именно Той има най-важната роля в живота ѝ. "Господ е винаги с мен, а аз се чувствам страхотно, въпреки че свещеникът се опита да ме накара да напусна новата си работа", споделя тя. 

@yudypineda6

 

♬ Colocame el Culo Patra - Maceo El Perro Blanco

Колумбийката твърди, че за нея няма път назад към монашеския живот. Нито биха я приели обратно, нито тя има желание.

*Източник: Vbox7