0

Д омашно куче захапа и уби новородено бебе. 

Ужасяващата трагедия се е разиграла на 24-ти май в град Ноксвил, в американския щат Тенеси.

ТРАГЕДИЯТА ВЪВ ВАРНА: Питбулът – убиец нахапал и приятеля на жертвата си

Малката Езра Мансур се ражда в средата на април. След като с родителите и се прибирали вкъщи не забелязали домашното им хъски да е враждебно и агресивно настроено към новия обитател на дома. Това отношение се запазва едва шест седмици - до 24 май. Докато пеленачето спи в леглото си, кучето го напада и захапва по главата. Бебето е откарано в болница със сериозни наранявания, включително мозъчен кръвоизлив. Шест дни лекарите се борят за живота му, но накрая констатират смъртта му, писа NYP.

СМРАЗЯВАЩА КРЪВТА ТРАГЕДИЯ: Озверял питбул сдъвка до смърт стопанката си!

CNN

„Всяко куче може да ухапе - по всяко време, без каквато и да е причина, без значение каква е неговата история“, казва бащата на Езра - Марк Мансур. Семейството отбелязва, че тяхното куче никога не е проявявало агресия. „Да бъда майка на Езра, беше най-хубавото нещо, което някога ми се е случвало“, казва Клои Мансур.

Заедно със съпруга си тя решава да дари непокътнатите органи на детето си. Родителите вярват, че това може да спаси живота на други бебета и тази мисъл им носи утеха.

Хъскито е отведено в приют за животни. Говорител на Young Williams Animal Center коментира, че кучето е изолирано заради случилото се.

CNN

* Източник: nypost.com