0

В ладимир Путин посети Чечения за първи път от 13 години. Той отдаде почит пред гроба на първия управник в съвременната история на Чечения и баща на настоящия лидер на републиката Рамзан Кадиров - Ахмат Кадиров.

ЛУДА РАБОТА: Кадиров сложи картечница на подарен от Илон Мъск пикап, праща го на бой в Украйна! (ВИДЕО)

Путин посети и доброволци, които се сражават на страната на Русия в Украйна и проследи подготовката им в Руския военен университет в Гудермес. Едно е да се стреля тук, на стрелбището, и съвсем друго да излагаш живота си на риск, каза руския президент на курсантите. Путин посети и нова джамия в Грозни, съобщи БНТ.

МЪСК ПОБЕСНЯ: Малоумни ли сте да вярвате, че съм подарил кола на руски генерал?

През цялото време беше придружаван от лидера на Чечения Рамзан Кадиров, който му показа куп оръжия. Двамата проведоха и разговор на четири очи. Кадиров каза, че към момента на украинския фронт са изпратени около 47 хиляди души, в готовност са и още резервисти. Путин пожела на чеченския лидер да реализира всичките планове за бъдещето на републиката.

СЕКРЕТЕН ДОКЛАД: България е сред целите на руски ядрен удар!

"Като президент ще направя всичко, за да подкрепя чеченски народ, жителите на републиката в реализирането на всички планове, които вие сега ми представихте и разказахте за тях“, каза руският Путин.

Лидерът на Чечения Рамзан Кадиров отговори: "Преди всичко искам да ви благодаря за специалното внимание към Чеченската република. Всички наши успехи до голяма степен се дължат лично на вас. В нашата република социално -икономическото положение е стабилно, активно се работи за намаляване на безработицата."