0

А встралиец доказа, че за любовта няма граници, след като реши да представи новата си изгора на майка си. Приятелката му обаче се оказа секс кукла, предава „New York Post'.

След опустошителна раздяла и години без физическа интимност, Род направи смелия ход да закупи секс кукла за 2064 долара на име Карина. Австралийският дърводелец разкрива, че Карина е „променила живота му по много начини“ и най-накрая му е дала нещо, за което да се грижи.

„Куклата стана мой физически спътник. Бавно сърцето ми се отвори и запознах да забравям мъката по бившата си годеница“, признава 54-годишният Род.

Отношенията между австралиеца и Карина толкова се задълбочили, че той решил да я представи на майка си по време на коледните празници. „Мама всъщност я гледаше, сякаш беше отровна. В крайна сметка обаче затоплиха отношенията си и сега я приема като към дъщеря“, каза Род.

Дърводелецът обаче не е останал напълно верен на любимата си кукла и започва връзка от разстояние, но Карина продължава да бъде основната му партньорка.