0

27-годишна пътничка се съблече чисто гола на борда на самолет от Мюнхен за София малко преди излитане, пише Spiegel. 

В пристъп на истерия захапала федерален полицай по ръката. 

 „Колегата трябваше да спре работа и незабавно потърси медицинска помощ и да вземе почивен ден“, каза говорител на федералната полиция. 

Жената е откарана в психиатрия след инцидента, станал в петък вечерта. Останалите пътници са излетели с три часа и половина закъснение към българската столица.

„Пътниците вече бяха на борда, а драмата се е разиграла малко преди излитане, съобщи говорителят на федералната полиция Стефан Байер. По неизвестни причини младата дама се съблякла изцяло и започнала да крещи силно. 

Малко по-късно тя била укротена от стюардеси и униформени, но отказала да се облече и се наложило да бъде покрита с одеяло от пострадалия полицай. 

 „При този опит жената неочаквано захапа нашия колега за лявата предмишница”, допълват силите на реда. 

Накрая жената е извадена от самолета от службите за спешна помощ, които я откарали в областната болница , където са й повдигнати обвинения  за съпротива срещу служители на реда, физическо нападение и телесни повреди. 

Тя дойде в областната болница в Тауфкирхен и получи сигнали за съпротива срещу служители на реда, физическо нападение и телесни повреди.