0

П евицата Риана откри любовта в Индия и то срещу доста тлъста сума. Твърди се, че музикалната звезда, която изгради собствена империя за милиарди долари, е взела 6,3 милиона долара, за да изнесе концерт на сватбеното тържество на най-младия син на индийския милиардер Мукеш Амбани - Анант. 

Амбани е най-богатият човек в Индия и деветият по богатство в света според класацията на Forbes. Булката също не е случайна - 29-годишната Мърчант е дъщеря на милиардера Шри Вирен Мърчант, който е главен изпълнителен директор на частната здравна компания Encore Healthcare.

Според местни медии празненствата, които се проведоха в индийския град Джамнагар, са стрували около 150 милиона долара на милиардера. 

Около 1 200 души бяха гостите на сватбените тържества, като сред тях попаднаха главният изпълнителен на META Марк Зукърбърг, съпругата му Присила Чан, както и щерката на Доналд Тръмп - Иванка, бившият държавен секретар на САЩ Хилъри Клинтън и магната Бил Гейтс. 

Зукърбърг и жена му бяха уловени от камерите да се възхищават на часовника на Анант Амбани за 1 милион долара. Двойката изпадна във възторг от часовника “Richard Mille”, носен от 28-годишният милиардер.  

“Никога не съм искал да притежавам скъп часовник, но след като видях този, си казах: “часовниците са готини”, коментира Зукърбърг, а жена му се пошегува, че може да поиска същия. 

Иванка Тръмп пък блесна като индийска принцеса в традиционно за страната облекло.

Дъщерята на бившия президент, която пусна в нета множество снимки от събитието, бе придружена от съпруга си Джаред Къшнър и 12-годишната си дъщеря Арабела. Тя се включи и танците, като показа отлично познаване на местните традиции.