0

О мъжена жена научи неочаквано за изневярата на своя съпруг, съобщава The Thaiger.

Сунаса от Тайланд била споходена от ужасяващи видения на сън. Присънило й се че мъжът й е мъртъв, но тя първоначално не обърнала внимание на кошмара. Няколко дни по-късно обаче съпругът й отказал да общува с нея и тя си спомнила за своите мрачни сънища. След като направила многократни, но безуспешни опита да разговаря се него по телефона, се свързала с неговите колеги, от които научила, че той не е на работа. Тогава Сунаса предприела издирване на мъж, което скоро се увенчало успех. Тя забелязала колата на съпруга си паркирана близо до мотел.

Разгневена Сунаса потропала на вратата на мотелската стая, която била отворена от любовницата на неверния мъж. Дамата се оправдала, че не е била наясно, че мъжът бил бракуван. Сунаса обаче не й повярвала, тъй като дори на дошофьорското място имало стикер с послание „това е мястото на моята съпруга“.

Сунаса по-късно признава, че в миналото отново е била жертва на изневяра, но за първи пъти не намира сили да прости на съпруга си и решава да се разведе. Освен това измамената дама завежда дело срещу съпруга си, като иска парично обезщетение за държавна измяна в размер на 1 441, тъй като от сега нататък трябва да се оправя сама.

Любовницата на неверния мъж пък завела дело срещу Сунаса, като я обвинила в нарушаване на местното законодателство за "киберпрестъпления" за 2 883 долара.