0

М омичето на Бонд Хали Бери години наред се оплаква от високата издръжка, която плаща на бившия си съпруг Оливие Мартинес. Актрисата е възмутена, тъй като нито една жена не трябва да бъде принуждавана да големи суми за отглеждането на детето си.

Съдебното дело на за развода на Хали и Оливие, което започна след шумната им раздяла през 2015 г., е на финалната права. Битката обаче ще се отрази на банковата сметка на звездата. Горещият картоф на процеса се оказа споразумението за попечителството на техния единствен 9-годишен син Масео. Крайният резултат, оказа се, не е това, което Хали Бери очакваше.

Хали плаща 8 000 долара издръжка на бившия си, като сега ще заделя допълнително 4,3% от всичките си доходи и междувременно ще покрива таксите за частното училище на сина си, както и всички негови разходи за извън класни дейности, плюс здравната му осигуровка.

Според сайта TMZ, който разполага със съдебното споразумение между Хали Бери и Оливие Мартинес, двойката ще сподели юридическото и физическото попечителство над малолетното си дете, като то ще посещава консултант само и със семейството. Хали и нейната дъщеря Нала са добре дошли на тези консултации, но не и настоящият приятел на актрисата Ван Хънт. Така Масео ще е заедно с майка си от понеделник до сряда, а в четвъртък и петък с баща си. Двамата ще си поделят уикендите.

Хали Бери има 15-годишна дъщеря от модела Габриел Обри, на когото също плаща издръжка. През 2021 г. тя успя да се пребори да намали сумата наполовина до 8 000 долара, при условие, че тя ще нарасне, ако доходите и се увеличат над 1,95 милиона долара на година. Преди няколко месеца обаче Хали постигна споразумение със съдията и вдигна прага до 4,9 милиона.