0

С инът на съоснователя на електронния магазин Buc-ee е арестуван заради шокиращи записи в луксозната къща на баща си.

Мичъл Васек е записвал тайно десетки гости, които правят секс, къпят се, използват тоалетна и се разголват в многофамилната къща на брега на езеро в Тексас, съобщи Daily mail.

Скандалът се развихрил, когато полицията е получила жалба за неправилно заснемане в къща в Лейк Травис, Тексас, собственост на Доналд Васек.

Жена е разказала, че тя и няколко приятели са били на гости имението на Васек и един от членовете на групата, с която тя била, който работи в отдел по киберсигурност към Министерство на отбраната, забелязал порт за зареждане със скрита камера, свързан към стената на банята.

Те взели камерата и открили в нея микрокарта с десетки видеоклипове на себе си и на другите гости в спалните и баните на къщата на брега на езерото, а също и на апартамента на Мичъл Васкес в Далас.

Органите на реда установили, че видеоклиповете са записани на няколко места, датиращи от 2021 г., включително апартамент в центъра на Остин и ваканционна къща в Телурайд, Колорадо, и двете собственост на родителите на Мичъл Васек.

Полицията установила, че покупките на „шпионски камери“ също са били свързани с Мичъл Васек, използвайки записи на Amazon.

Всички жалбоподатели категорично са заявили, че Мичъл Васек е присъствал по време на оргиите, но никой друг член на семейството на богаташа не е присъствал.

Васек е бил освободен от затвора, след като платил гаранция от 280 000 долара.