0

М ъж, който беше подмамен да отиде в болница от „приятел“, се събуди и установи, че гениталиите му са отстранени.

Инцидентът е станал в Утар Прадеш в Индия, съобщава Hindustan Times. Твърди се, че жертвата е била заплашвана и тормозена от едно и също лице в продължение на две години и отишла в болница на 3 юни, след като му било казано, че се нуждае от незабавна терапия.

Смята се, че странната операция за "смяна на пола" е част от изопачен заговор, който ще позволи на двойката да се ожени. Твърди се, че така нареченият приятел дори се е договорил с лекари, за да привлекат 20-годишната жертва в болницата под фалшив претекст, преди да извършат променящата живота операция.

Когато мъжът дошъл на себе си въпросният, „приятел“ му казал, че сега ще трябва да живеят заедно и да се оженят, тъй като никой от семейството или общността няма да го приеме такъв. Въпросният приятел заплашил да застреля баща му и да вземе неговия дял от семейната му земя, ако не се подчини.

Мъжът свърза инцидента с "нелегалния бизнес за продажба на части от тялото", но лекарите отричат твърдението и казват, че жертвата се е подложила на смяна на пола по собствено желание.