0

М еган Маркъл скоро може да си проправи свой собствен път, след неуспеха си в Spotify, като сега проектът ѝ ще е женско шоу.

След като платформата прекрати договора си със звездната двойка, който бе на стойност 20 млн. долара, изглежда, че херцогинята на Съсекс иска да проучи други начини за получаване на доходи. А според кралският журналист Даниела Елсер неотдавнашното наемане на холивудски агенти от страна на Маркъл може да я отведе по "различен" кариерен път от този на съпруга ѝ, пише изданието "Page Six".

ОСТАНА НА СУХО: Меган Маркъл не получи патент за подкаста си

"Все повече изглежда, че херцогинята се опитва да прави моноспектакъл", коментира Елсер за "news.com.au" в събота. "Тя - и само тя - има нов супер агент и според съобщенията офертите валят", допълва запознатата по въпроса.

Тъй като Хари е зает с работата по предстоящия си сериал за Netflix "Heart of Invictus", съпругата му и екипът ѝ "планират следващата стъпка", твърди журналистката, която допълва: "За първи път двойката наистина е тръгнала по различни професионални пътища".

Припомняме, че гигантът Spotify и компанията на херцозите "Archewell Audio" обявиха в съвместно изявление по-рано този месец, че се разделят, като на практика отмениха подкаста на Маркъл "Archetypes" след само един сезон. В изявление всички замесени споделиха, че са "горди от поредицата, която са направили заедно".

Иначе проектът съдържаше само 12 епизода, в които гостуваха Серена Уилямс, Марая Кери, Минди Калинг и Парис Хилтън.

ГОЛА АМБИЦИЯ: Меган Маркъл иска да е най-високоплатената инфлуенсърка в света

Говорител на Netflix пък заяви във вторник, че "Archewell Productions" в момента работи по няколко проекта с кралските особи. "Ние ценим партньорството си с компанията", каза представител на N. "Хари и Меган" бе най-големият документален дебют на продукцията в историята и ще продължим да работим заедно по редица проекти, включително предстоящата документална поредица "Сърцето на Инвиктус". 

НИКОЙ НЕ Я ИСКА: Моден бранд се отказа от сделка с Меган Маркъл