0

П о-малко от 24 часа след новината за смъртта на своя брат Арън звездата от „Бекстрийт бойс“ Ник Картър рухна на сцената на лондонската арена O2. Арън Картър бе открит мъртъв във ваната в дома си в Калифорния ден по-рано.

Емоциите на 42-годишният Ник взеха връх и той се разплака, докато изпълняваше песента „Show Me The Meaning of Being Lonely“. Неговите колеги от групата подкрепиха обления в сълзи Ник с братска прегръдка и заедно отдадоха своята почит към Арън.

„Тази вечер сърцата ни са натежали от мъка, защото вчера загубихме един от членовете на нашето семейство“, каза Кевин Ричардсън на феновете, които присъстваха на концерта на „Бекстрийт бойс“ - част от световното турне на известната бой банда.

Изявата на момчета бе под въпрос след трагичната кончина на Арън Картър, но по-рано през деня организаторите потвърдиха, че събитието ще се състои.

Часове по-рано Ник публикува в социалните мрежи няколко снимки заедно с брат си и написа, че сърцето му е разбито въпреки сложната им връзка. Ник сподели, че силно се е надявал, че брат му ще поеме по правилния път.

„Днес сърцето ми беше разбито. Въпреки че брат ми и аз имахме сложна връзка, любовта ми към него никога не е избледнявала. Винаги съм се надявал, че по някакъв начин, някой ден той ще поиска да върви по здравословен път и в крайна сметка ще намери помощта, от която толкова отчаяно се нуждае“, написа Ник.

Към този момент все още няма официална версия за трагичната кончина на Арън Картър. Неговата годеница Мелинда Мартин беше забелязана пред дома на певеца, обляна в сълзи и помоли журналистите да осигурят уединение на скърбящото семейство.

Смъртта на Арън идва само седмица, след като той обяви в Twitter, че продава къщата си за близо 800 000 долара, добавяйки, че е „готов за нова глава в живота си“.