0

С ерия от необичайни инциденти със сексуален привкус се случиха в Русия през последните дни. Първо група тийнейджъри извая фалос от сняг пред Мемориала на славата в село Староалейское, а след това в село Агаповка се появи Снежанка с лика на американска порнолегенда. 

Оскверняването на паметника с изваян мъжки полов орган разгневи ръководителят на Следствения комитет на Руската федерация Александър Бастрикин. Така местната полиция набързо установи извършителите - двама младежи на 14 и 16 години. 

Скандалът гръмна, след като в руските социални медии започна да се разпространяват снимки на нестандартно изкуство на фона на Мемориала на славата.  Родителите на непълнолетните гамени са разпитани и глобени, документите по делото предадени на Следствения комитет, тъй като става дума не само детска шега, а за оскверняване на мемориален комплекс. 

Жителите на Екатеринбург пък започнаха масово да се натъкват на снежни фигури във формата на пениси. Дни на ред в мрежата се появяват кадри с подобни скулптури на различни места в града. 

В центъра на село пък Агаповка върху стена зад образователния отдел на селската зимна спартакиада грейна Снежанка с лицето на американската порно актриса Саша Грей. Руски медии отбелязаха, че рисунката е направена по поръчка на местната администрация. 

Портретът е бил незабавно премахнат, след като станало ясно, че жената от него хич не е целомъдрена. Общинарите пък се оправдаха, че не гледат филми за възрастни и затова на са разпознали секслегендата.