0

Н ад 15 000 души планират да се включат в оргия на хълм близо до Киев, ако руският президент Владимир Путин реши да използва ядрено оръжие срещу страната им, пише „Daily Beast”.

Масовото секс парти ще се проведе на хълм в гората Щекавица, намираща се над украинската столица, а присъстващите ще бъдат поканени да украсят ръцете си с райета, за да обозначат своите сексуални предпочитания.

Организаторите твърдят, че събитието, на което местните жители ще пренебрегнат защитните бомбоубежища, е толкова популярно, че „всички апартаменти с изглед към Щекавица по някаква причина са изчезнали от сайтовете за недвижими имоти, защото са разпродадени“. „Това е обратното на отчаянието. Дори в най-лошия случай хората ще си прекарат добре, казва един от организаторите.

Междувременно в Киев властите започнаха да раздават хапчета с калиев йодид заради опасенията ядрена атака. Градският съвет на украинската столица потвърди, че предоставя хапчетата в евакуационни центрове в подготовка за потенциален удар. Киевските власти казаха в изявление, че ще разпространяват хапчетата в райони, замърсени с ядрена радиация.

След анексирането на четири украински региона, руският президент Владимир Путин предупреди, че страната му ще предприеме всички мерки да защити територията си, дори ако това означава да използва ядрено оръжие. Вече се появиха съобщения, че голямата подводница „Белгород“, натоварена с ядрените торпеда „Посейдон“, се е запътила към Украйна. Същевременно се появи и слух, че Москва е изпратила цял конвой с ядрени оръжия към съседната си страна, в която се водят военни действия.