0

У жасяваща история бе разкрита от забравен в пицария телефон. Футболният треньор от Тенеси Камило Хуардо Кампос бе арестуван за малтретиране на непълнолетни. Мъжът оставил телефона си в пицарията и когато един от сервитьорите се опитал да включи устройството, за да установи на кого е, открил порнографско съдържание с участието на непълнолетни футболисти, а Кампос бил арестуван.

63-годишният мъж е футболен треньор на един от младежките отбори в Тениси и в продължение на 20 години е живял в град Франклин с население от 85 000 души. Той е скаут и в местния отбор, което означава, че прекарва много време по терени, търсейки нови футболни таланти. 

Според детективите, Кампос се сприятелявал с новите играчи в отбора, след което ги канил у дома си, упоявал ги и ги изнасилвал. Според разследващите децата са били в такова състояние, че може дори да не са разбрали, че са жертви на база комбинацията от наркотици, които треньорът е използвал.

Досега детективите са успели да идентифицират две от десетте жертви. Мъчителят е нападал момчета на възраст от 9 до 17 години. „Някои от жертвите в изтеклите видеоклипове вече са на 20 години“, заявиха от полицията.