0

Т яло на 36-годишен баща на две деца беше открито след един месец издирване. То е намерено във вентилационната система на колежански театър в Мичиган.

Полицията е повикана, заради зловонна миризма, проникваща в центъра за сценични изкуства на училището. Униформените проследили миризмата до вентилационната система, където открили тялото на 36-годишния Джейсън Томпсън, който на 25 октомври изчезнал от апартамента на сестра си Шелби на по-малко от километър, съобщи Дейли Мейл. 

Преди да бъде открит в неделя вечер, семейството му е разлепило в квартал „Клинтън Тауншип” листовки с призив за информация. „Джейсън беше обичан от много хора и семейството му преживя много през последния месец, докато той беше в неизвестност”, написа братовчедка му Кариса Томпсън и допълни: „Джейсън беше баща на две прекрасни деца - Килиан и Киара. Той беше син, чичо, брат, братовчед, но най-важното е, че беше обичан от семейството и приятелите си и ще ни липсва”.

Охранителна камера в апартамента на Шелби е заснела момента, в който той изчезва, излизайки с черни панталони, спортни обувки и качулка. Семейството му съобщава за изчезването му на 1 ноември и започва серия от ежедневни обаждания до болници, съдебни лекари, затвори и полицейски управления в опит да го открият. „Никога през живота си той не е оставал без контакт със семейството ни за повече от 24 часа, нито веднъж”, пише Шелби във Facebook, предаде NOVA.

Томпсън има богато криминално досие, включително деветгодишна присъда за въоръжен грабеж през 2008 г., а по време на изчезването си е бил в изпитателен срок за измама на дребно. Говорителката на колежа Джийн М Никол заяви пред NBC, че мъжът не е имал връзка с училището, но не може да каже как е получил достъп до сградата за сценични изкуства, тъй като разследването продължава.