0

Ч арлз III от Англия е крал от около седмица и вече показа, че прима трудно живота на монарх. През последните няколко дни, от както застана начело на Великобритания, негово величество няколко пъти си изпусна нервите, а реакциите му предизвикаха буря в социалните мрежи.

Чарлз III започна да показва недоволство от новата си работа още в деня на провъзгласяването му за крал. Негово величество трябваше да подпише документите, за да стане официално монарх. Видео показа как новият крал раздразнено заповядва на слугите си да преместят мастилниците от бюрото му, за да не ги докосва той. Малко след това, вече седнал на стола по време на подписването, Чарлз III да се бори с една от мастилниците и моли служител да премахне мастилницата отново.

Във вторник новият крал на Англия отново се замеси в поредната неприятна сцена, отново заради мастилница и писалка. Крал Чарлз III обърка датата върху документ, който подписваше. Когато разбра грешката си, негово величество стана от стола и ядосано каза „О боже, мразя това!“ и подаде химикалката на съпругата си Камила.

Поведението на новия крал предизвика много реакции в социалните мрежи, като едни го защитиха, че все още е разстроен от смъртта на майка си, а други коментираха, че търпението не е сред качествата му