0

П еруански селяни твърдят, че са били нападнати от „извънземни в стил Хищникa“, визирайки чудовищата от легендарния филм с Арнолд Шварценегер.

Членове на местното население Икиту в Алто Нанай твърдят, че са видели звяра, след като нападнал 15-годишно момиче. Местните хора твърдят, че мистериозното същество я е „разрязало“ през врата, което изисква сериозно въоръжение. Ловците от племето твърдят, че са „стреляли“ по бронираните същества. Въпреки това, те скоро открили, че съществата са „имунизирани срещу човешки оръжия“.

Съобщава се, че местните хора са видели един от двуметровите зверове да изчезва и да се появява отново на място. Хората от Икиту са описали подробно, че това може да са извънземни от друга планета, докато други граждани вярват, че съществата са местни чудовища. Медиите в Перу пък смятат, че „хищниците“ може да са „дронове, покрити с плат и маски, за да плашат местните жители, за да не се занимават с незаконно миньорство.

Очевидец разказа по-подробно как са изглеждали предполагаемите извънземни: „Цветът им е сребрист, обувките им са с кръгла форма и с тях се издигат във въздуха. Те се носят на един метър височина. Главите им са дълги, а очите им са жълтеникави“.