0

Л егендата на Холивуд Джак Никълсън се завърна и изглежда по-добре от всякога. 

Киноиконата бе забелязан на баскетболен мач на любимия си отбор Лос Анджелис Лейкърс срещу Мемфис Гризлис в среща от първия кръг на НБА. 

86-годишният суперфен на Лейкърс се усмихваше широко, докато наблюдаваше дербито заедно със сина си Рей, който направо му е одрал кожата. 

Дуото баща и син направиха рядка поява на игрището две години, след като присъстваха на друг мач на Лейкърс през 2021 година. 

Звездата от "Сиянието" облече тъмно карирано сако с черна риза отдолу. Той носеше панталони в бордо, черни обувки и бинокъл около врата си.

Към Никълсън се присъединиха и приятели-знаменитости, включително звездата от "Успокой топката" Лари Дейвид и бащата на Джа Морант от Grizzlies - Тий Морант. Трикратният носител на Оскар беше видян да се ръкува с Дейвид и позира за снимка с вдигнати палци сред развълнуваната тълпа. 

Суперзвездата на НБА ЛеБрон Джеймс се приближи до Никълсън и поздрави култовия актьор с ръкостискане и прегръдка.

В официалния акаунт на Лос Анджелис Лейкърс в социалните медии бе публикуван фотос с послание “Игра 6: Джак се завърна” (Game 6: Jack’s Back). 

Никълсън бе почетен на плейофния мач с видеомонтаж с кадри от неговите емблематични роли в „Сиянието“ и в „Батман“ на Тим Бъртън като Жокера. Публиката пък поздрави легендата с бурни аплодисменти. 

Джак Никълсън получава общо 12 номинации за награда “Оскар”, от които печели три статуетки за участията си във филмите  "Полет над кукувиче гнездо", "Думи за нежност" и "Колкото толкова". През 2010 г. той участва заедно с Рийз Уидърспуун и Оуен Уилсън в романтичната комедия "Откъде да знам". 

Никълсън е един от известните мачовци в Холивуд и баща на шест деца.