0

Т икток трендовете нашумяват все повече и когато един клип, който показва хак стане все по-известен, много хора се впускат да го изпробват. По същия начин решава да изпробва и Шафия Башир, 37 годишна майка, която е видяла така нашумялата рецепта и хак за бързото приготвяне на яйца в микровълновата.

В момента, в който е извадила яйцето от микровълновата е поставила студена лъжица и яйцето я е избухнало право в лицето й. Изгаря дясната й половина на лицето. Веднага влиза в болница, но след 12 часа страшните болки продължават.

@shaf_backupaccount321 #CapCut Recovered from my poached egg accident fully rejuvenated thanks 2 all that was there for me 💋🥰😊😘😉💯🔥😜👊 #boltonnews#burn #browntiktok #rejuvanate #manchester #shafiabashir ♬ original sound - tatamsounds

Шафия споделя: „Просто не искам никой друг да преминава през това, защото това е тенденция в TikTok… Това беше най-мъчителната болка в живота ми. Беше ужасяващо време за мен. Бях в абсолютна агония. Щом сложих студената лъжица, тя избухна като фонтан. Тези хакове за готвене се оказаха популярни в сайтове за социални медии като TikTok, тъй като хората търсят начини да спестят време с ежедневни задачи.".

Шафия каза, че е била травмирана след инцидента и се закле никога повече да не яде яйце. Но тя е видяла и забавната страна на своите преживявания и ги е направила лека пред своите 15 000 последователи в TikTok.

*Източник: Vbox7