0

А мериканка, станала жертва на жестоко нападение, се събуди след двегодишна кома и идентифицира нападателя си, който е не друг, а нейният брат, съобщи АФП.

Уонда Палмър, която е на 51 години,  е била пребита и оставена полумъртва. След комата тя е могла да  види ареста на нападателя си, нейния брат Даниъл Палмър. Тя живее окръг Джаксън, в планински район на щата Западна Вирджиния. Намерили са я  окървавена в дома й в Котиджвил, малко градче в западната част на окръга, през юни 2020 г.

"Тя имаше много голяма черепна травма, която може да се приравни към нараняване с мачете или брадва", разказа шерифът Рос Мелинджър пред местна  телевизия. 

Полицаите помислили, че е мъртва, преди да разберат, че диша тежко.Тъй като оръжието на убийството така и не е намерено и липсвали каквито и да било други данни или очевидци, разследването се забавило. 

Уонда Палмър, която още не може да говори с цели изречения, но може да отговоря с "да" или "не", обвинява 55-годишния си брат Даниъл, че я е нападнал. Той е е арестуван и обвинен в опит за убийство и нападение при утежняващи вината обстоятелства.