0

В мексиканския щат Сан Луис Потоси 3-годишно момиченце, което преди това беше обявено за мъртво, дойде на себе си на собственото си погребение, съобщи Daily Mirror.

Мери Джейн Мендоса, майката на починалата Камила Роксана Мартинес, каза, че на 16-ти август, момичето е започнало да повръща и е вдигнало температура. Уплашена за здравето на дъщеря си, жената я завела на преглед при педиатър. Лекарят насочил пациентката към общинската болница, където бе установена дехидратация. Майката твърди, че на детето му бил предписан само парацетамол, след което позволили на жената да прибере дете си вкъщи.

Обаче състоянието на момичето отново се влошило и родителите му пак отишли в болницата. Малката Камила прекарала там час, след което лекарите констатирали смъртта й. Погребението било насрочено за следващия ден.

В деня на погребението майката забелязала, че стъклото, което покрива ковчега на дъщеря й, се замъглило. През ума на жената минала мисълта, че дъщеря й всъщност е жива и диша. При което отворила капака на ковчега и установила, че Камила е жива. Породени от силния стрес при вида на живото си дете в ковчег, Мендоса развила халюцинации. 

По-рано пък бе съобщено, че жителка на Перу, която била обявена за мъртва след автомобилна катастрофа, се събудила и започнала да чука по капака на ковчега по време на собственото си погребение.