0

Е ксмоделката Петя Велкова изненада последователите си в мрежата, като сподели снимка с бившия министър на спорта Красен Кралев.

Фотосът е направен навръх рождения ден на миската.

Среща

Красавицата, облечена в елегантна рокля на световен италиански дизайнер, е седнала в плетена люлка, а над нея ексминистърът Красен Кралев позира, докато я люлее. От публикацията не става ясно дали двамата са двойка или фотото е плод на случайна среща. Според запознати обаче бившата манекенка често била засичана да паркира електрическия си автомобил пред къщата на Кралев в Драгалевци, като дори използвала престоя си там, за да зарежда с ток колата.

Политика

Петя Велкова е една от известните моделки от близкото минало и носителка на титлата „Лейди България“. След като се скри от светлините на модния подиум, Велкова се опита да пробие в политиката. Именно по това време се запознала с бившия спортен министър, шушукат запознати. Красавицата обаче умело пази в тайна личния си живот, след като преди много години нашумя около връзката й с вече покойния бизнесмен Христо Сираков.

Автор: Веска Игнатова

Инстаграм